Okulumuz Hakkında

İstiklal Mahallesi Şehit Abdulkadir Caddesi 51600 AltunhisarNİĞDE
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerimize kendilerini ifade etme ve öz disiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan,bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini ve birbirlerini tanımaya, anlamaya teşvik eden, öğrencilerin ev yaşantısı ile okul yaşantısını birleştirmesine ve çocuk-aile ikilisinin birlikte öğrenmesine katkıda bulunan, öğrencilerin,çalışanların ve velilerin bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu bir eğitim-öğretim ortamı sunmaktır.

MİSYON

Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek bireyler yetiştirmek, çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.

Öğretmen

Lojman Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Altunhisar ilçe Merkezindedir.Okulun il merkezine uzaklığı 36 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Altunhisar Niğde iline bağlı 3000 nüfuslu küçük bir ilçedir.İlçe halkı çoğunlukla tarım ile uğraşmaktadır.İlçe dışarıya çok göç vermiştir.Ancak ilçede tarımın gelişmesi son yıllarda nüfusun az da olsa artmasına sebep olmuştur.

YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi